Nazende Kurşun Anaokulu
1. Sakarya Mahallesi Karesi Sokak NO29 10030 KARESİ/BALIKESİR
...

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin ve Okul Öncesi Eğitimin amaçları ışığında çocukların; • Akademik ilgi ve hayat boyu öğrenme arzusuna sahip • Kendi kendine yetebilen, bağımsız, öz güveni yüksek • Rekabet etmek yerine birbirlerine yardım edebilen, ezberlemek yerine bilgiyi hem kendi meraklarını tatmin etmek hem de insanlığa faydalı olabilmek için öğrenen • Hayal gücüne sahip ve sıradışı düşünebilen • Sosyal sorumluluğa sahip, çevrelerine ve çevrelerindekilere merhametli, saygı, sevgi, zerafet ve nezaket duyguları besleyen • Kendi kültür ve değerlerini bilen, farklılıklara saygılı ve aynı zamanda dünya vatandaşlığı bilincinde kişiler olarak yetişmeleri için eğitimlerinde onlara rehberlik etmek.

MİSYON

-Pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak, -Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek, -Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak.

Öğretim Şekli : İkili Eğitim

İkili Eğitim